Veel grootouders moeten een bezoekje bij hun kleinkinderen nog even uitstellen. En omdat het gemis alsmaar groter wordt, ontwikkelde Gezinssport Vlaanderen samen met Das Box een gratis online grootouder-kleinkindspel. Voor wie ook graag écht iets wil doen met de kleinkinderen in plaats van gewoon naar een scherm te staren. Fun verzekerd!

Een online grootouder-kleinkindspel: wat mag je verwachten?

WEEKENDTIP: samen spelen met het online grootouder-kleinkindspelAnderhalf uur beweging, plezier en interactie met de kleinkinderen, ieder vanuit zijn ‘eigen kot’ via leuke doe-opdrachten, grappige duo-opdrachten, gekke raadsels en spannende uitdagingen.

De opdrachten, raadsels en uitdagingen kies je helemaal zelf. Alles wordt zowel door de grootouders als door de kleinkinderen uitgevoerd. Bij elke opdracht neem je een foto en die voeg je samen via het online spel.

De opdrachten voeren jullie uit vanuit je eigen woonkamer of tuin. Vaak hebben ze met sport te maken en vragen ze wel een kleine inspanning. Doe dus best sportieve kledij aan!

Wat heb je nodig om het spel te kunnen meespelen?

* computer, tablet of laptop om te videobellen

* een smartphone om foto’s te maken en door te sturen

* een van de ouders van het kleinkind moet Facebook Messenger en de app Layout Instagram geïnstalleerd hebben

Graag meespelen?

Deelnemen aan het online grootouder-kleinkindspel is volledig gratis en kan doorlopend van woensdag 20 mei t.e.m. maandag 1 juni 2020. Zowel leden als niet-leden van Gezinssport Vlaanderen en/of de Gezinsbond kunnen deelnemen.

Klaar om eraan te beginnen? Start!

Meer artikels over je gezinsleven tijdens de coronacrisis kan je hier terugvinden.

Volg de Gezinsbond ook op Facebook, Twitter en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en activiteiten. Lid worden van de Gezinsbond kan hier.

Gepubliceerd op: 20/05/2020, laatste update op: 02/06/2020

Tags: , ,