In tijden dat papieren magazines onder druk staan, brengt de Gezinsbond een nagelnieuw blad voor grootouders en kleinkinderen uit. Het eerste Magazine voor Grootouders valt in juni in de bus als een verrassend cadeau bij het begin van de zomer. Daarna verschijnt het blad om de drie maanden, telkens wanneer een nieuw seizoen zich aankondigt.

Tot nu toe kregen kersverse oma’s en opa’s van de Gezinsbond eenmalig de ‘Brief aan Jonge Grootouders’ als boeiende en licht verteerbare lectuur tegen dat hun eerste kleinkind vier maand oud was.

Tien jaar lang stond de Gezinsbond zo aan de zijlijn om te supporteren voor duizenden grootouders in Vlaanderen. Met het nieuwe magazine ‘GROOTouders’ breien we nu een vervolg aan dat verhaal.

Relatie met kleinkinderen

Voortaan richten we ons met GROOTouders tot álle grootouders, zowel de nog prille oma’s en opa’s als zij die al grotere kleinkinderen hebben. Bovendien zal het tijdschrift om de drie maanden bij oma’s en opa’s in de bus vallen. Gratis en voor niks voor leden van de Gezinsbond. Geen lid? Breng het hier in orde!

Aan het menu van het grootoudermagazine hebben we niet zoveel veranderd. Behalve dat we meer aandacht besteden aan de relatie van grootouders met hun kleinkinderen. Net zoals bij de vroegere Brief laten we in GROOTouders vooral ervaringsdeskundigen aan het woord: de grootouders zelf natuurlijk!

Trots

Het eerste nummer krijgt als titel TROTS. Want ja, we zijn trots. Niet alleen omdat we een nieuw magazine op de wereld zetten, maar ook omdat die vele grootouders trots mogen zijn op hun unieke rol. En hun kleinkinderen, natuurlijk.

Nieuwsbrief voor GROOTouders

Tussen de verschillende magazines door sturen we ook nieuwsbrieven naar grootouders uit. Hierin zullen nog meer artikels staan over de band van grootouders en kleinkinderen. Elke doelgroep zal hierbij aan bod komen: zowel artikels voor grootouders van een baby, als van kleuters, kinderen of tieners.

magazine voor grootouders trotsHoe kan ik me inschrijven voor GROOTouders?

Het tijdschrift en de nieuwsbrief worden niet  automatisch opgestuurd naar alle 55+’ers in ons ledenbestand. Behoor je tot de doelgroep?

Schrijf je dan in via www.goedgezind.be/grootouders. Hou zeker je lidnummer én de geboortejaren van de kleinkinderen bij de hand!

Wie problemen ondervindt met het formulier, kan ook mailen naar de ledendienst (ledendienst@gezinsbond.be) of bellen naar tel. 02-507.88.88. Vermeld in een mail altijd je volledige adresgegevens, lidnummer, geboortedatum en geboortejaren van de kleinkinderen.

 

Gepubliceerd op: 15/05/2019, laatste update op: 03/06/2019

Tags: