bool(false)

Als grootouder kun je honderd procent focussen op plezier en ontspanning met de kleinkinderen. Leve de vakantie dus, waarin je uit een waaier aan Gezinsbond- activiteiten kan kiezen.

Weet je niet wat te kiezen uit ons aanbod van uitstappen met de kleinkinderen? Hier lijsten we enkele van onze favorieten voor je op:

Zoo Antwerpen

De Zoo van Antwerpen is helemaal vernieuwd en er valt nu nog meer te beleven! Op de Savanne zie je buffels en vogels, de flamingo’s zijn helemaal in hun nopjes met hun nieuwe Flamingoplein. De Skywalk biedt een panoramisch zicht over de zoo en je ziet er zelfs de rode panda’s. De Zoo van Antwerpen verveelt nooit!

Alle praktische info over de Zoo van Antwerpen, het ledenvoordeel en de zomeractie vind je hier.

Planckendael

In Mechelen vind je Planckendael, een heerlijk dierenpark vol plezier, avontuur en leerrijke ervaringen. Wandel hoog door de bomen, steek het water over met een vlot of ravot in de verschillende speeltuinen. Ontdek de dieren van de kinderboerderij, maar ook nieuwsgierige wasberen, zebra’s en guitige otters, neushoorns, bonobo’s en nog zoveel andere!

Alle praktische info over Planckendael en het ledenvoordeel vind je hier.

Bastogne War Museum

Grootouders van vandaag zijn de laatste generatie die nog uit eigen ervaring kunnen vertellen over een oorlog die nooit vergeten mag worden. In het Bastogne War Museum kom je er alles over te weten. Voor de kinderen is er een specifiek parcours met interactieve modules.

Alle praktische info over Bastogne War Museum en het ledenvoordeel vind je hier.

Grotten van Han

De Grotten van Han zijn een klassieker en een heerlijke uitstap om samen met de kleinkinderen te doen. In de oude vallei van de Lesse vind je het Wildpark met dieren uit onze streken maar ook bedreigde soorten zoals de Europese bizon en het Przewalskipaard.

Alle praktische info over de Grotten van Han en het ledenvoordeel vind je hier.

LEES OOK: Met een kleuter naar de Grotten van Han: koel én cool

Das Box citygames

Spijker je digitale skills bij en speel samen met je kleinkinderen de leukste stadsspelletjes bij Das Box. De verschillende spelletjes zijn aangepast aan de leeftijd. Ideaal voor hippe grootouders!

Alle praktische info over Das Box Citygames en het ledenvoordeel vind je hier.

Technopolis

In de lucht fietsen, een dutje doen op een spijkerbed, of zelf een vliegtuig aan de grond zetten? Bij Technopolis leer je op een toffe manier over wetenschap en technologie. Oma en opa, zet je schrap voor een namiddag vol weetjes en ontdekkingen!

Alle praktische info over Technopolis en het ledenvoordeel vind je hier.

 

Ben je nog geen lid van de Gezinsbond? Schrijf je hier in en ontdek wat we nog meer te bieden hebben.

Tags: , ,