De zomervakantie is een ideale gelegenheid om er een of meerdere weken op uit te trekken met het gezin: naar zee of in de mooie natuur. Zolang het maar ontspannend is.

Met Gezinsvakantie-Familiatours, de vakantieorganisatie van de Gezinsbond, kan dat allebei. Met het hele gezin naar zee? Daarvoor is Reigersnest in Koksijde de ideale plek. Liever naar de Limburgse natuur? Dat gaat in De Bosberg. En de voordelen van een gezinsvakantie? Die lijsten we hier voor je op:

1) Samen vakantie vieren

Een gezinsvakantie in het vernieuwde Reigersnest of De Bosberg is ideaal om met het hele gezin, en zelfs de hele familie, vakantie te vieren. Gezinnen met baby’s, kleine kinderen en grote kinderen, grootouders met kleinkinderen, nieuw samengestelde gezinnen… Iedereen kan er terecht.

2) Speelplezier bij zonnig weer

Een zwemvijver met speelstrand op wandelafstand, een speelbos, sportterreinen in de openlucht … Bij mooi weer zal je je in De Bosberg zeker niet vervelen.

En ook in Reigersnest kan je volop genieten van de zon. Naast een nieuwe buitenspeeltuin in de duinen is er een zonneterras met peuterspeeltuin.

3) Speelplezier bij regenweer

Ook bij regenweer valt er nog van alles te beleven. Zowel Reigersnest als De Bosberg heeft een binnenspeeltuin en gratis animatie.
En in De Bosberg is er ook een gezellige filmzaal, een recreatiezaal en een kinderspeelruimte. Schrik voor ons wisselvallig Belgische weer hoef je dus zeker niet te hebben.

4) Genieten van de zee of de natuur

Reigersnest in Koksijde bevindt zich op een boogscheut van zee en strand, op slechts 900 meter afstand. Iemand zin in een gocartritje op de dijk?

De Bosberg in Houthalen ligt dan weer in het Park Midden Limburg en vlakbij de Limburgse meren. Bovendien is dit een perfecte locatie voor een uitstapje naar Bokrijk of een wandeling over het blotenvoetenpad in Zutendaal.

5) Je krijgt er korting

Als lid van de Gezinsbond krijg je 5 procent korting (nog geen lid? Word dat dan snel hier!). Maar ook kinderen krijgen korting. Zijn je kinderen tussen 7 en 13? Dan krijgen ze 30 procent korting. Tussen 2 en 6 jaar krijgen ze 50 procent korting. Kinderen tot en met 2 jaar mogen zelfs helemaal gratis mee.

Meer info

Helemaal klaar om op vakantie te gaan in een van onze vakantiecentra?
Boek hier je vakantie in Reigersnest
Boek hier je vakantie in De Bosberg
Wacht zeker niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Iedereen verdient vakantie

Reigersnest en De Bosberg zijn partner in het netwerk ‘Iedereen verdient Vakantie’. Mensen met een beperkt inkomen kunnen hun verblijf tegen een goedkoper tarief boeken via het Steunpunt Vakantieparticipatie. Meer weten over Vakantieparticipatie? Klik hier.

Meer info over op vakantie gaan naar Reigersnest via Steunpunt Vakantieparticipatie? Klik hier.
Meer info over op vakantie gaan naar De Bosberg via Steunpunt Vakantie Participatie? Klik hier.

Gepubliceerd op: 02/07/2018

Tags: , , ,