Als het slecht weer is, kan je het binnen gezellig maken... of je kan er toch op uit trekken, om ergens knus en warm te genieten van show en muziek.

Onze activiteiten bij slecht weer

 

1. Ghost rockers on tour

De nieuwe show van de Ghost Rockers trekt heel Vlaanderen door en één van de vele activiteiten bij slecht weer.
Klik hier voor informatie, data en ledenvoordeel!

2. Gruwelijk rijmen

De verfilming van Roald Dahls ‘Gruwelijke Rijmen’ brengt een hele parade sprookjesfiguren bij elkaar in een ingenieus verhaal. Even hilarisch als poëtisch, vol ondeugende twists en verrassende ontknopingen. Verbluffend mooi geanimeerd door de makers van o.a. De Gruffalo en Mannetje Tak.

De première is exclusief voor leden van de Gezinsbond op zondag 29 oktober in het Zuiderpershuis in Antwerpen. En ja, er hoort ook een spaarkorting bij.

3. Roodkapje, de sprookjesmusical

Amper 7 voorstellingen voor de musicalversie van de sprookjesklassieker: van uitstel komt afstel. Tijdens de herfstvakantie te zien in Antwerpen, Hasselt en Gent.

4. Pippi Langkous (Theater Elckerlyc)

Een muziektheatervoorstelling, in een bewerking van Stany Crets en met muziek van Ronny Mosuse. Op deze data kan je gaan kijken in theater Elckerlyc in Antwerpen.

Het regent nog altijd en de shows hangen je keel uit?

Geen nood, dan kan je nog altijd wegzakken in het rode pluche bij Kinepolis.

Meer tips tijdens de herfstvakantie? Bekijk onze 9 ideeën voor een uitstap met het gezin in de herfstvakantie.

Verveling

Als de verveling toeslaat… wat dan? Dan… niks, eigenlijk. Laat de kinderen zich maar even vervelen. Het is goed voor hen: het stimuleert creativiteit en herontdekking. Als ze echt niet uit hun impasse geraken, kan je nog altijd deze anti-verveeltips lezen.

En blijven ze ruziemaken? Blijf kalm en doe dit.

Meer gezellig uitjes kennen? Volg onze laatste updates via Facebook en/of Twitter of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Als lid van de Gezinsbond geniet je van kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Bovenstaande shows zijn enkele voorbeelden maar check hier al onze unieke ledenvoordelen en word één van ons.

 

Tags: , ,