bool(false)

Op 21 oktober is het zover. Dan organiseert de Gezinsbond, in samenwerking met Ketnet, De Grote Familiedag. Een dag vol leuke activiteiten voor jong en minder jong en dé manier om Brussel te ontdekken.

Tijdens De Grote Familiedag toveren we samen met Ketnet de site aan de Heizel, vlakbij het Atomium, om tot een gratis festivalpark. Een daar valt heel wat te beleven:

  • De Ketnetband brengt een onvergetelijke, swingende en knettergekke show. En ze gaan met het publiek op zoek naar een superheld. Zullen ze hem vinden?
  • Ook Kaatje, Kamiel en Viktor zijn van de partij. Zij laten je schuddebollen op spetterende muziek.
  • Naast leuke optredens kan je in het animatiedorp ook terecht voor meet & greets met kinderhelden. De Smurfen, Suske & Wiske, De Ketnetband, Campus 12… Allemaal staan ze paraat om met jouw kinderen op de foto te gaan.
  • Bewegen is fijner als je het met het hele gezin doet. Daarom is Gezinssport Vlaanderen ook van de partij op De Grote Familiedag. Je bent welkom in een heus beweegdorp waar jong en oud mee kunnen doen aan Familie Fit.

Op stap in Brussel

Ook buiten het animatiedorp zijn er een resem activiteiten:

  • Je kan Brussel ontdekken op gegidste wandelingen in het hartje van de stad.
  • Of breng een bezoek aan het Atomium. Oma en opa zullen dat zeker fantastisch vinden. Zij herinneren zich misschien nog hun bezoek aan Expo 58.
  • De Smurfen vieren hun 60ste verjaardag en dat doen ze in Brussel met een expo. Mis je kans niet om in de magische wereld van deze blauwe mannetjes te duiken!
  • Tijdens De Grote Familiedag kan je in Kinepolis naar twee exclusieve voorstellingen van Rikkie de Ooievaar, een animatiefilm voor het hele gezin.

Voor deze activiteiten moet je voor 18 oktober tickets kopen (dat kan hier). Je doet dat tegen een voordelig tarief. Als lid van de Gezinsbond krijg je er ook nog eens spaarkorting bovenop. Nog geen lid? Verander dat dan snel.

Laat oma en opa schitteren

Dit jaar schitteren de oma’s en opa’s op De Grote Familiedag. GOSA, de grootouderswerking van de Gezinsbond, mag namelijk 40 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren, daagt de Gezinsbond alle kleinkinderen uit om met oma, opa, plusbomma, de lieve buurvrouw … op de foto te staan.

Post je foto op Instagram met #Fotometballen. Wij projecteren ze dan op een groot scherm. Wie weet halen we zo wel een wereldrecord. Help jij mee?

Overtuigd?

Ben je helemaal overtuigd om met de hele familie naar De Grote Familiedag te komen? Lees dan hier nog alle praktische informatie. Zo wordt het zeker een topdag!

Geen enkele update missen over onze Familiedag? Volg ons dan zeker via:
Facebook
Twitter
Instagram
Maak je op de Familiedag zelf leuke foto’s? Deel ze dan zeker met #Familiedag

 

Tags: , , ,