Gezinssport Vlaanderen zet zich niet alleen in voor het sportieve leven in jouw buurt, maar organiseert ook sportieve vakanties voor het hele gezin. Zoals bijvoorbeeld... skivakanties!

1) Alles is geregeld én inclusief

De bus, de skipas, het materiaal, de lessen, verblijf in vol- of halfpension, fooi voor de buschauffeur… je hoeft aan niks te denken of te betalen, behalve drank aan tafel en eten onderweg.

2) Aanbod voor klein en groot

Skilessen zijn er vanaf 7 jaar. Voor kinderen van 4 tot 6 jaar wordt er in heel wat hotels sneeuwgewenning georganiseerd. Bijvoorbeeld in hotel Mooswirt en hotel Mayer. Zo leren ze op een ongedwongen manier de eerste skipassen zetten! Ook activiteiten buiten de skigebieden zijn afgestemd op kleine en grote kinderen.

3) Ook niet-skiliefhebbers zijn welkom

Waarom zou een wintervakantie in de bergen enkel voor skiërs en snowboarders zijn? Ook wandelaars en langlaufers zijn welkom! In sommige gebieden kan je wandelen en langlaufen onder begeleiding en wordt een wandel- en langlaufprogramma voorzien.

4) Gratis peuteropvang

In hotel Mooswirt (Mooslandl) organiseren we ook gratis peuteropvang voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar in de kerst- en krokusvakantie. De plaatsen hiervoor zijn beperkt!

5) Ontspannen en genieten

Als niets hoeven te regelen nog niet ontspannen genoeg is, kan je in de meeste hotels ook genieten van sauna en/of wellness. Zalig ontspannen en genieten na een actieve dag wintersport!

6) Gezinsvriendelijke hotels

No stress als de kinderen vroeg op zijn of lawaai maken: hier zijn ze welkom!

7) En natuurlijk: korting

Leden van de Gezinsbond of Gezinssport Vlaanderen kunnen ook hier genieten van een korting: 30 euro vanaf het tweede kind en volgende kind(eren). Er worden ook kortingen gegeven voor wie vroeg boekt en voor wie eigen materiaal meebrengt.

Getuigenis

Wil je graag weten hoe het er aan toe gaat op zo’n vakantie? Het gezin van Bart trekt al drie jaar op skivakantie met Gezinssport Vlaanderen ‘en we zouden het niet meer kunnen missen’. Lees hier over de skilessen, het weerkaatsende winterlicht en de fascinerende fakkeltocht.

Voor alle informatie over de wintersportvakanties bij Gezinssport Vlaanderen: klik hier. Het aanbod aan skivakanties vind je hier. Lidmaatschap bij de Gezinsbond levert je extra korting op. Klik hier voor alle informatie.

Volg onze laatste updates via Facebook en/of Twitter! Of schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!

Gepubliceerd op: 22/10/2017, laatste update op: 13/11/2017

Tags: , ,