Krijg jij alle kinderen op tijd in de vakantieopvang en raak je zelf ook nog tijdig op het werk? Spannend, die Gezinsbond Opvangrace!

Dankzij de ‘Gezinsbond Opvangrace’ kan iedereen ervaren welke moeilijkheden verschillende types van gezinnen moeten overwinnen om geschikte vakantieopvang te vinden voor hun kinderen.

Hoe speel je het?

Spelers kruipen in de huid van een moeder of vader die erin moet slagen om al zijn kinderen af te zetten op de geschikte opvangplaats en op tijd op het werk te verschijnen. Hoe verder je vordert in het spel, hoe moeilijker de uitdagingen.

In de loop van het spel krijg je ook handige tips over hoe je de opvang beter kan plannen en organiseren. Helpen ze jou om de race te winnen?!

Gezinsbond Opvangrace downloaden

De Opvangrace werd ontwikkeld in samenwerking met DAE. Je kan het downloaden voor Android-smartphones, voor iOS via de App Store of spelen via onze site.

Volg de Gezinsbond ook op FacebookTwitter en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en activiteiten. Lid worden van de Gezinsbond kan hier.

Gepubliceerd op: 15/05/2017, laatste update op: 24/03/2022

Tags: , , , ,