Parfum, bloemen of huishoudtoestellen: Moederdagcadeaus komen nogal traditioneel uit de hoek. Terwijl de meeste mama’s iets veel eenvoudiger (en goedkoper) willen: slapen en tijd!

Een nacht ononderbroken slaap: je beseft pas de waarde ervan als je weken (maanden, jaren, …) niet echt meer hebt doorgeslapen. Wie mama écht een cadeau wil geven, kan maar beter bereidwillige babysits beginnen regelen! Een alleenstaande mama help je hier door het gewoon zélf voor te stellen.

Ook tijd vinden veel mama’s belangrijk. Bij sommigen is dit tijd voor zichzelf, anderen willen tijd met de partner en/of de kinderen.

Samen op weg

De Gezinsbond vindt tijd samen (of om bij te tanken) ook belangrijk, wat ook duidelijk is in onze spaarkortingen. Met het gezin naar de Zoo of Planckendael, een museum of Kinepolis?

Te veel stress? Begrijpelijk. Een S&R subtropisch zwemparadijs  kan dan een alternatief zijn: partner en kinderen naar de wildwaterbaan en mama naar de sauna. Vergeet de massage niet 😉

Ook een vakantie of weekendje weg behoort tot de opties!

To do-list

Samen iets eten kan bij Colmar en voor wie liever nog eens tijd heeft als koppel, is er onze Kinderoppasdienst.

Mag het nog wat meer zijn? Wat dacht je van onze Daoust dienstencheques: één serieuze taak minder op de to do-lijst van het gezin en meer tijd voor de rest!

Persoonlijk

Waar mama’s ook echt van kunnen genieten, is iets persoonlijk. Iets zelfgemaakt, iets waar tijd en moeite is ingekropen, iets met liefde gemaakt.

Fijne Moederdag aan alle mama’s!!

 

Bovenstaande voordelen zijn extra’s voor leden van de Gezinsbond. Naast gratis advies over opvoeding, juridische kwesties, consumentenproblemen brengt een lidkaart je ook een pak geld op. Meer weten over lid worden? Klik dan hier!

Wil je nog meer weten? Volg ons via Facebook. 

Gepubliceerd op: 09/05/2017, laatste update op: 13/12/2017

Tags: , , , , , ,