Op de hoogte blijven van wat de Gezinsbond doet?

Geweldig! Dat kan via deze kanalen:

1) De nieuwsbrieven

  • De algemene nieuwsbrief van de Gezinsbond is er enkel voor leden. Je wordt automatisch ingeschreven als je je e-mailadres invult op het aanmeldformulier. Is dat niet het geval dan kan je inschrijven door via Mijn Gezinsbond, de site voor leden, je e-mailadres alsnog in te geven.

Overweeg je om lid te worden? Klik hier!

  • De studiedienst van de Gezinsbond stuurt ook nieuwsbrieven uit met een vermelding van hun standpunten en opinies. Daarvoor kan je je abonneren via deze weg, waar je ook de vorige nieuwsbrieven kan nakijken. Voor updates over de kindnorm, waarbij de Gezinsbond vraagt dat wordt rekening gehouden met wat een (ongeboren) kinderlijf aankan, klik dan hier.
  • AFYA, de jeugddienst van de Gezinsbond, verstuurt ook een nieuwsbrief. Inschrijven kan via de homepagina
  • Ook van activiteiten van Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, kan je op de hoogte blijven via een nieuwsbrief. Scroll daarvoor helemaal onderaan deze pagina.

2) Goedgezind.be

Het contentplatform van de Gezinsbond brengt regelmatig updates over de gezinspolitieke acties (via de Studiedienst), ons werk voor kwetsbare gezinnen of activiteiten via AFYA, Gezinssport Vlaanderen of de Ledenvoordelen.

Ook uit De Bond, Brieven aan Jonge Ouders en BOTsing worden regelmatig artikels gehaald.

3) Facebook

Onze Facebookpagina brengt zowel standpunten, artikels over opvoeding, advies en ledenvoordelen onder de aandacht. Echt een aanrader, volg ‘m hier! (PS sharing is caring)

4) Twitter

De standpunten van de Gezinsbond en organisaties waarmee we vaak samenwerken worden gebundeld via onze Twitter-account.

5) YouTube

Herbeleef onze Gezinsdagen, de belevingsdag Lief voor mijn lijf of bekijk onze promofilmpjes en webinars via ons YouTube-kanaal.