In 2020 moesten we heel wat missen: gezellige feestjes, knuffels en kussen, … en ook jou hebben we énorm gemist! Want heel wat activiteiten van de Gezinsbond konden jammer genoeg niet doorgaan. Daarom hebben we voor jou een gratis te downloaden kerstkaartje.

We blijven natuurlijk steeds positief en sturen jullie langs deze weg warme kerstgroeten en onze beste wensen voor het nieuwe jaar. Jouw gezin, daar doen we het voor. Ook in 2021! We hopen je dan ook volgend jaar heel veel goedgezinde artikels te bezorgen.

LEES OOK > Kerst en Nieuwjaar tijdens corona: zo maak je het toch gezellig met familie

Gratis kerstkaartje

Ben je lid van de Gezinsbond? Dan spotte je waarschijnlijk al onze 4 exclusieve kerstkaartjes in het decembernummer van De Bond. En op Goedgezind kan je nog een gratis kerstkaartje vinden, hier te downloaden.

Stuur het kerstkaartje op naar iedereen die het dezer dagen wat moeilijker heeft, naar de personen die je écht mist of verras je buren met dit leuke opkikkertje. Wedden dat het hen niet onberoerd laat?

Meer artikels over je gezinsleven tijdens de coronacrisis kan je hier terugvinden.

Volg de Gezinsbond ook op Facebook, Twitter en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en activiteiten. Om lid te worden van de Gezinsbond klik je hier.

 

 

 

Gepubliceerd op: 01/12/2020, laatste update op: 04/01/2021