Ga eropuit met je gezin in de herfstvakantie en beleef een griezelig gezellige Halloween-tel-wandeling. Hoeveel skeletten, zombies, heksen, … kruisen jullie pad? Griezeltellen maar!

Griezel en tel je mee?

Hoe is het gesteld met de griezelpopulatie in Vlaanderen?
Wie zijn ze?
Waar hangen ze uit?

Gezinssport Vlaanderen rekent op jouw hulp om tijdens de herfstvakantie alle Griezels in kaart te brengen. Hang een van onze Griezel-kleurplaten voor je venster of aan je huis, ga op pad met onze Griezeltelkaart en tel hoeveel skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt.

Doe mee & win!

Gezinnen die deelnemen aan het Griezeltellen en vóór 7 november een griezelige foto bezorgen van hun wandeling, maken kans op 1 van de 10 sportpakketten t.w.v. 100 euro.

Deelnemen kan door een foto op te sturen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be of te posten op sociale media met de hashtag #griezeltellen tot uiterlijk 7 november.

Meer informatie vind je op de website van Familie Fit.

Tips voor de herfstvakantie

Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten tijdens de herfstvakantie? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina. Als lid van de Gezinsbond geniet je van een heleboel voordeel!

Volg de Gezinsbond ook op FacebookTwitter en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en activiteiten. Lid worden van de Gezinsbond kan hier.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd op: 22/10/2021

Tags: