array(8) { ["_panda_cmb2_category_order"]=> array(1) { [0]=> string(2) "15" } ["_panda_cmb2_category_color"]=> array(1) { [0]=> string(7) "#9241e2" } ["_panda_cmb2_category_image_id"]=> array(1) { [0]=> string(3) "712" } ["_panda_cmb2_category_image"]=> array(1) { [0]=> string(72) "https://www.goedgezind.be/app/uploads/peuter-kleuter-cover-507632186.jpg" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_cover_id"]=> array(1) { [0]=> string(4) "8494" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_cover"]=> array(1) { [0]=> string(65) "https://www.goedgezind.be/app/uploads/2018BJO2122maandencover.jpg" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_magazine"]=> array(1) { [0]=> string(24) "Brieven aan Jonge Ouders" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_content"]=> array(1) { [0]=> string(320) "Brieven aan Jonge Ouders is een gratis tijdschrift van de Gezinsbond voor alle ouders van een baby, peuter of kleuter. Jij kan dit magazine ook ontvangen door je gegevens door te geven." } }

Tijdens de herfstvakantie liggen heel wat interessante activiteiten op jou en de (klein)kinderen te wachten. Als lid van de Gezinsbond, verzamel je ook nog extra kortingen!

1. Cirque Berserk (26-31 oktober, Oostende)

Een knettergekke circusshow met jongleurs, acrobaten, stuntmensen, messenwerpers en motorfietsen.

Ledenvoordeel: 15 procent spaarkorting. Lees hier alle details.

2) Kinderfestival Big Bang (28/10 in Gent, 1/11 in Antwerpen, 4/11 in Brussel)

Een avontuurlijk muziekfestival waarbij je niet kan (en mag) blijven stilzitten. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar die graag zelf op ontdekkingstocht gaan.

Ledenvoordeel: 1 euro per ticket. Info en tickets koop je via deze pagina.

3) Kattekwaad in Bokrijk (1 & 2 /11, Bokrijk)

Een speelschuur, een verhalenpad en een superstoer parcours voor echte avonturiers en ravotter. En dat allemaal in het prachtige kader van het historische Bokrijk.

Het volledige programma vind je hier.

Ledenvoordeel: 3 euro spaarkorting bij online bestelling tot 30/10 14u. Aan de kassa: 1,5 euro spaarkorting.

4) Klein Festijn (28/10 – 2/11, Gent)

Een kindertheaterfestival met muziek, poppentheater en dans. Kinderen kunnen er zich uitleven in de knutsel- of speelhoek of tijdens een workshop. Ondertussen genieten de volwassenen genieten van een hapje, drankje of gratis optreden.

Ledenvoordeel: 1 euro spaarkorting. Meer info vind je hier.

5) Boekenbeurs (28/10 – 4/11, Antwerpen)

Nergens vind je zoveel boeken bij elkaar als op de Boekenbeurs. Dit jaar organiseert de Gezinsbond ook Dag van het Gezin op zaterdag 3 november.

Voor de kleinsten is er een vertelling door Kapitein Winokio (en twee liedjes!), voor tieners is er aandacht voor zelfbeeld (Lief voor je lijf) en praten over gevoelens (Oe Is’t?). Ouders kunnen onder andere hun licht opsteken over gamen en koken voor een klein budget.

Het volledige programma kan je hier nalezen.

Ledenvoordeel: 10 procent spaarkorting op tickets aangekocht via de vouchers van de Gezinsbond.

6) Pippi Langkous (1 & 2/11, Antwerpen)

Een musical over een meisje dat in een koffer op zolder bij oma Pippi-kleren vindt en ze aantrekt. Ze wordt Pippi Langkous en beleeft de meest spannende en bizarre avonturen. Free Souffriau (Mega Mindy!) speelt Pippi.

Ledenvoordeel: 15 procent spaarkorting ter plaatse. Info en uren: klik hier.

7) Zoo van Antwerpen, Zoo Planckendael of het Serpentarium (hele herfstvakantie, Antwerpen & Mechelen)

Een fantastisch ledenvoordeel tijdens de herfstvakantie: 20 procent directe korting én 10 procent spaarkorting op het betaalde bedrag. Hét moment om op uitstap te gaan!

Klik voor informatie over Planckendael, het Serpentarium of de Zoo Antwerpen

8) Belvue (Brussel)

Trek met je kinderen of kleinkinderen op ontdekking naar Brussel en leer over België en zijn geschiedenis. Speciaal voor kinderen werden drie parcours uitgedacht: voor 3- tot 5-jaren, voor 6 tot 8-jarigen en voor 9 tot 12-jarigen.

Ledenvoordeel: 1 euro per ticket, kinderen mogen gratis binnen. Meer info: klik hier.

Activiteiten in Halloweensfeer

Deze activiteiten kunnen niet enkel tijdens de herfstvakantie met korting bezocht worden, maar ze baden wel in een speciale Halloweensfeer.

9) Halloween Seafront (Zeebrugge)

Ontdek de geheimen van de zee en de haven van Zeebrugge in Seafront, een maritiem themapark. Op 28 oktober kan je voor de laatste keer via een geleid bezoek een Russische onderzeeër verkennen.

Tip: kinderen die verkleed komen tijdens de herfstvakantie mogen gratis binnen! (Een verkleed kind per betalende volwassene)

Alle info en voorwaarden vind je op deze pagina.

Ledenvoordeel: 1,5 euro spaarkorting aan de kassa.

10) Griezelen in het Historium (Brugge, tot en met 4/11)

Alle registers worden opengetrokken bij het Historium in Brugge: pompoenen, spinnenwebben, vleermuizen en gedimde lichten.

Nog meer dan anders wordt de duistere kant van de Middeleeuwen belicht van het ogenschijnlijke feeërieke Brugge. Een duistere wandeling, een virtual reality-game of een familieparcours met een quiz en een lekkere verrassing.

Ledenvoordeel: 15 procent spaarkorting op deze ticketypes.

 

Tags: , , , ,