array(8) { ["_panda_cmb2_category_order"]=> array(1) { [0]=> string(2) "15" } ["_panda_cmb2_category_color"]=> array(1) { [0]=> string(7) "#9241e2" } ["_panda_cmb2_category_image_id"]=> array(1) { [0]=> string(3) "712" } ["_panda_cmb2_category_image"]=> array(1) { [0]=> string(72) "https://www.goedgezind.be/app/uploads/peuter-kleuter-cover-507632186.jpg" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_cover_id"]=> array(1) { [0]=> string(4) "7573" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_cover"]=> array(1) { [0]=> string(61) "https://www.goedgezind.be/app/uploads/2018BJOKleutercover.jpg" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_magazine"]=> array(1) { [0]=> string(24) "Brieven aan Jonge Ouders" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_content"]=> array(1) { [0]=> string(320) "Brieven aan Jonge Ouders is een gratis tijdschrift van de Gezinsbond voor alle ouders van een baby, peuter of kleuter. Jij kan dit magazine ook ontvangen door je gegevens door te geven." } }

Genieten van de vakantie met je kinderen of kleinkinderen: onze Belgische kust is daarvoor ideaal. Naast zon, zee en strand, heb je er ook nog eens een heleboel activiteiten die jullie trip helemaal onvergetelijk maakt.

Nog tips nodig voor een uitstap aan zee? Wij sommen er 5 voor je op die zeker en vast de moeite waard zijn.

1. Zilleghem Folk (Loppem)

Zilleghem Folk is dit jaar toe aan zijn 10de editie en dat moet gevierd worden. Met een eigenzinnige affiche en folk- en wereldmuziek voor het hele gezin, kan ook jij drie dagen lang meevieren.

Klik hier voor meer info en bestel je tickets met spaarkorting.

2. Boudewijn Seapark (Brugge)

Beleef een onvergetelijke dag met de hele familie in het Brugse Boudewijn Seapark. Met 3 shows, 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark en 12 indoor attracties is dit de perfecte uitstap aan zee bij goed én slecht weer!

Benieuwd naar je ledenvoordeel? Dat lees je hier.

3. Museum aan de IJzer (Diksmuide)

Tijdens de zomer kan je in het Museum aan de IJzer terecht voor het exclusieve kunstproject ‘Floating Dreams’. Op de site rond de IJzertoren vind je levensgrote kinderbeelden die verwijzen naar de herdenking van WOI. Ook het dakterras is een echte aanrader en geeft je een uitzicht over de hele frontstreek. Leuk voor groot en klein.

Meer info vind je op de pagina van ledenvoordelen.

4. Jules Destrooper Bezoekerscentrum (Lo)

In het Jules Destrooper Bezoekerscentrum wandel je doorheen de rijke geschiedenis van de wereldberoemde West-Vlaamse koekjes en kom je alles te weten over de oude familierecepten. Natuurlijk krijg je er ook de kans om van de heerlijke specialiteiten van Jules Destrooper te proeven. Een gezinsuitstap voor echte lekkerbekjes!

Meer info? Klik hier.

5. Seafront (Zeebrugge)

In het boeiend maritiem themapark Seafront kan je afdalen in de 100 meter lange Russische FOXTROT-onderzeeër. Mis zeker de laatste kant niet om de enige duikboot in België nog te bezoeken! Zelf als matroos of onderofficier een missie tijdens de Koude Oorlog beleven? Schrijf je dan in voor Missie Foxtrot.

Hier vind je hoe je je kan inschrijven.

Op zoek naar leuke activiteiten geschikt voor heel het gezin? Lees ze hier.

Ledenvoordelen

Geprikkeld door deze kortingen? Als lid van de Gezinsbond kunnen nog van veel meer voordelen genieten, zowel bij activiteiten en handelaars, als op andere vlakken. Bovendien kan je als lid ook gratis gebruik maken van onze sociaal-juridische dienst, energieconsulenten en consumentenbescherming!
Klinkt goed? Lid worden kan in een paar klikken!
Meer tips voor gezellig uitjes? Volg onze laatste updates via Facebook en/of Twitter.

Tags: , ,