Bij een bevalling gebeurt er heel veel dat je absoluut niet verwacht, maar een van de grootste verrassingen is toch dat je baby een ander geslacht blijkt dan je verwacht.

Het gebeurt dat de  gynaecoloog een fout heeft gemaakt, of dat een koppel het geslacht niet wil weten, maar overtuigd is dat het een jongen/meisje zou zijn. Dat was ook het geval bij de Amerikaanse Kim en Travis Gulley. Hun reactie? Verbazing, shock, verwarring en blijdschap in één!

Het moment

5835d48d180000270c30fb53
Surprise! Foto: Susannah Gill.

Geboortefotografe Susannah Gill kon het moment vastleggen waarop Kim en Travis te horen krijgen dat hun verwachte dochter eigenlijk een zoon is.

De emoties spatten van de foto: de papa eerder verbaasd en blij, de moeder zowel verbaasd als gechoqueerd. Ze had zich écht niet aan een baby van het andere geslacht verwacht.

 

Ik had beter moeten weten!

“Ik werk als een doula, ik zou beter moeten weten dan gewoon te raden welk geslacht het is”, lacht mama Kim.

“Er gebeurde zoveel tegelijkertijd”, legt de fotografe uit aan de Huffington Post. “Het was 5 uur ‘s ochtends, we hadden een hele lange nacht achter de rug.”

Pijn

Vlak voor de geboorte was beslist door de vroedvrouw om naar het ziekenhuis te gaan, omdat het staartbeen de bevalling blokkeerde. Toen Kim opstond, voelde ze dat haar zoon eraan kwam. Ze begon te persen, brak haar staartbeen en het kind werd geboren.

“Ik had verschrikkelijk veel pijn, maar hij was het waard.”

Meer verrassingen kan je volgen via Facebook en door lid te worden van De Gezinsbond

Gepubliceerd op: 20/12/2016, laatste update op: 21/12/2017

Tags: , , ,