Zit je op Instagram? Grote kans dan dat je Leuvenaar, ex-leerkracht én kersverse papa Arnoleon al eens digitaal tegen het lijf bent gelopen. Zijn populaire cartoons zijn nu gebundeld in ‘Je hoort wat tijdens een zwangerschap (en de maanden erna)’.

Je hoort wat tijdens een zwangerschap

Toen Arnoleon – alter ego van Arno Van de Velde – te horen kreeg dat hij papa zou worden, ging hij cartoons tekenen over de zwangerschap.

Ook na de geboorte tekende hij voort. Omdat hij naar eigen zeggen, naast de vele ‘mommy blogs’, ook wel eens het perspectief van de vader wilde tonen.

En dat doet hij op een heel grappige en herkenbare manier.

Onze favorieten uit het boek

De hilarische en herkenbare cartoons met Marianneke en baby Ellis in de hoofdrol werden nu verzameld in het boek ‘Je hoort wat tijdens een zwangerschap (en de maanden erna)’.

Een must-read voor (bijna) mama’s en papa’s en een leuke cadeautip als je op kraambezoek gaat.

Moe, moeder, moest

Advies uit de pregnancy app


Hebben jullie al een naam?

LEES OOK > Eerste hulp bij babynaam kiezen

De ergste opoffering…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De eerste grote moeilijkheid is opgedoken! . #rauwdeeg #bananenbrood #jehoortwattijdenseenzwangerschap #baby #zwanger #zwangerschap #babyontheway #cake #alcohol #eten #drinken

Een bericht gedeeld door Arnoleon (@jehoortwatineenklaslokaal) op

Een beetje verlichting

Spannend hé?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hihihiiiiiiiiii, spannennnnnnd!! . #jehoortwattijdenseenzwangerschap #jehoortwat #spannend #bijna #tiseenlieve #intechtroeptzeniet #baby #zwanger #bevalling #liefde #leuven

Een bericht gedeeld door Arnoleon (@jehoortwatineenklaslokaal) op


Is ’t er al?


Het geboortekanaal

LEES OOK > Omgaan met pijn tijdens de bevalling

Boertje laten voor beginners


Krabwantjes

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vannacht draagt ze handschoentjes 😎❤️ . #jehoortwat #teamellis #papa #krabpaal #krampjes #krabben #nageltjes #nachtelijkgevecht #baby #newborn #liefde #leuven

Een bericht gedeeld door Arnoleon (@jehoortwatineenklaslokaal) op


Funky ijsblokjes

LEES OOK > Met deze tips wordt moedermelk afkolven een succes

Meer info

‘Je hoort wat tijdens een zwangerschap (en de maanden erna)’ is uitgegeven bij Van Halewyck. Van dezelfde auteur verscheen eerder al ‘Je hoort wat in een klaslokaal’.

Met een baby in huis ziet je leven er een pak anders uit. Daarom krijg je als jonge ouder gratis ‘Brieven aan Jonge Ouders’, een tijdschrift van de Gezinsbond boordevol herkenbare verhalen en boeiende weetjes. Ook kan je je inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief die perfect de leeftijd van je kindje volgt. Schrijf je hier snel in!

Gepubliceerd op: 09/03/2020, laatste update op: 15/02/2021

Tags: ,