Heb je ein-de-lijk alle adressen verzameld voor het geboortekaartje en ben je de enveloppen aan het schrijven voor de hele familie, je vrienden en je beste buren? Vergeet dan het adres van onze redactie niet!

Krijgen wij ook een kaartje?

Ja, ook wij willen graag een geboortekaartje. Ons adres: Gezinsbond vzw – t.a.v. Brieven aan Jonge Ouders, Arduinkaai 16/18 – 1000 Brussel.

We brengen dan meteen je gratis abonnement op ‘Brieven aan Jonge Ouders’ in orde. Want hoe sneller wij de geboortedatum van je kindje kennen, hoe sneller onze boekjes bij jou in de bus vallen.

Zorg ervoor dat niet alleen de geboortedatum, maar zeker ook je adres op het kaartje of ergens op de envelop staat. Je kan uiteraard ook hier de geboorte melden van je kleine spruit(en).

Over Brieven Jonge Ouders

‘Brieven aan Jonge Ouders’ is een tijdschrift van de Gezinsbond boordevol herkenbare verhalen, nuttige tips rond opvoeding en boeiende weetjes over baby’s. Het allerleukste? Onze boekjes volgen jouw kindje op de voet: van een wolk van een baby tot een koddige kleuter. Leuke lectuur op het perfecte moment! Of het nu je eerste kindje is, of je tweede, derde, vierde… of je hebt er eentje geadopteerd: iedereen kan de gratis reeks aanvragen.

Gepubliceerd op: 05/02/2020, laatste update op: 17/12/2021

Tags: ,