Bedankt voor je inschrijving

Je gegevens zijn goed doorgestuurd.

Bij inschrijving op onze nieuwsbrief

Je hebt je zonet geabonneerd op onze NieuwsBrieven aan Jonge Ouders. Elke maand waait er vanaf nu zo’n brief je mailbox binnen, exact op de dag dat je kindje weer een maandje ouder wordt. Omdat we zo nadrukkelijk inspelen op de leeftijd van je zoon of dochter krijg je uitsluitend info waar je ook écht iets mee bent. En dat tot je kindje 18 maanden is.

Wat mag je verwachten? Een gevarieerde mix van herkenbare verhalen en interessante info over de ontwikkeling van je baby én jullie als gezin. Jullie reis wordt ongemeen boeiend, maar bij momenten best wel ingrijpend.

Bij inschrijving op ons magazine

De volledige reeks Brieven aan Jonge Ouders bevat 18 nummers en ontvang je tot je kindje een kleuter wordt. Als je nog nooit lid was van de Gezinsbond (gratis of betalend), wordt je gratis lidmaatschap nu ook in orde gebracht.

Ouderschap is en blijft een zoekproces. Met ons magazine en onze nieuwsbrieven willen we je ondersteunen en vooral geruststellen: je bent niet alleen. Alle ouders zitten wel eens met de handen in het haar. We willen jou dan ook vanaf de zijlijn aanmoedigen.

Kan je niet wachten tot je (Nieuws)Brieven aan Jonge Ouders krijgt? Neem dan al een kijkje op onze website.

Grootouders

Ook voor grootouders hebben we een nieuwsbrief én magazine. Meer info vind je hier.