(Nieuws)Brieven aan Jonge Ouders

Met een baby in huis ziet je leven er een pak anders uit. Daarom krijg je als kersverse ouder gratis ‘Brieven aan Jonge Ouders’, een tijdschrift van de Gezinsbond boordevol herkenbare verhalen en boeiende weetjes. Sinds kort is er een nieuwe telg in de familie: de ‘NieuwsBrieven aan Jonge Ouders’.

Nadat je je inschrijft via het formulier, waait er elke maand zo’n nieuwsbrief in je mailbox, exact op de dag dat je kind weer een maandje ouder wordt. En dat vanaf de eerste maand na de geboorte tot je kindje zestien maanden is.

Onze boekjes én maandelijkse mails groeien dus echt mee met jouw kindje: van een wolk van een baby tot een koddige kleuter. Of het nu je eerste kindje is of je vierde… of je hebt een adoptiekindje: iedereen kan de gratis reeks én nieuwsbrief via het formulier op deze pagina aanvragen. Welkom in de familie!

Als je nog nooit lid was van de Gezinsbond (gratis of betalend), heb je trouwens ook recht op een gratis lidmaatschap. Ben je al lid van de Gezinsbond? Dan kan je heel eenvoudig de gegevens van jouw gezin aanpassen op mijn.gezinsbond.be.

Ook voor professionelen beschikbaar

Onthaalouder, kleuterjuf, leerkracht of student? Ook andere geïnteresseerden kunnen onze magazines aanvragen. Voor een los nummer betaal je dan 1 euro en voor de volledige reeks 15 euro. Neem hiervoor contact op met ons contact center: tel. 02-507.88.88 of contact@gezinsbond.be.

Grootouders

Ook voor grootouders hebben we een nieuwsbrief én magazine. Meer info vind je hier.

Meld je hier aan

Ontvang ons gratis magazine ‘Brieven aan Jonge Ouders’ én/of onze maandelijkse ‘NieuwsBrieven aan Jonge Ouders’ in je mailbox.

Kies minstens 1 optie
Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

Gegevens baby
Nieuwsbrief ontvangen
Jouw gegevens Dit is nodig om het gratis lidmaatschap van de Gezinsbond toe te kennen.
+ Gegevens partner toevoegen (optioneel)
+ Extra abonnement kind < 2 jaar (optioneel)
Verzendadres
Bedankt

We hebben jouw inschrijving goed ontvangen.

terug naar formulier