Brieven aan Jonge Ouders

Met een baby in huis ziet je leven er een pak anders uit. Daarom krijg je als jonge ouder gratis ‘Brieven aan Jonge Ouders’, een tijdschrift van de Gezinsbond boordevol herkenbare verhalen en boeiende weetjes.

Het allerleukste? Onze boekjes groeien mee met jouw kindje: van een wolk van een baby tot een koddige kleuter. Of het nu je eerste kindje is, of je tweede, derde, vierde… of je hebt er eentje geadopteerd: iedereen kan de gratis reeks in het formulier op deze pagina aanvragen.

De volledige reeks bevat 18 nummers. Als je nog nooit lid was van de Gezinsbond (gratis of betalend), heb je trouwens ook recht op een gratis lidmaatschap.

Brieven aan Jonge Ouders aanvragen

Vul je gegevens aan in het formulier zodat wij de verzending van de gratis Brieven in orde kunnen brengen. Ben je al lid van de Gezinsbond? Dan kan je heel eenvoudig de gegevens van jouw gezin aanpassen op mijn.gezinsbond.be.

Voor iedereen beschikbaar

Onthaalouder, kleuterjuf, leerkracht of student? Ook andere geïnteresseerden kunnen onze magazines aanvragen. Voor een los nummer betaal je dan 1 euro en voor de volledige reeks 15 euro. Neem hiervoor contact op met ons contact center: tel. 02-507.88.88 of contact@gezinsbond.be.

Zwanger?

Vraag dan hier het gratis zwangerschapsnummer van ‘Brieven aan Jonge Ouders’ aan.

Geboorte melden

Net mama of papa geworden? Proficiat!

Kies minstens 1 optie
Gelieve alle verplichte velden in te vullen.
Gegevens baby
Jouw gegevens
+ Gegevens partner toevoegen (optioneel)
+ Extra abonnement kind < 2 jaar (optioneel)
Verzendadres
Bedankt

We hebben jouw inschrijving goed ontvangen.

terug naar formulier