Brieven aan Jonge Ouders

Brieven aan Jonge Ouders is een gratis magazine van de Gezinsbond, dat we je tweemaandelijks bezorgen in samenwerking met agentschap Opgroeien. In Vlaanderen ontvang je het magazine tijdens het eerste levensjaar automatisch.

Het staat boordevol tips van experten en geruststellende weetjes over de ontwikkeling en opvoeding van je kindje. We brengen ook herkenbare verhalen over dat bijzondere gevoel (mee)mama of papa te zijn. Telkens netjes afgestemd op de leeftijd van je kindje.

Wat ons zo uniek maakt: we gaan volop voor échte verhalen, authentieke beelden en realistische raad. Taboes? Kennen we niet! Zit je zelf met vragen, heb je tips of wil je je verhaal delen? Onze redactie bereik je via contact@gezinsbond.be.

Bekijk een voorproefje van ons eerste nummer

NieuwsBrieven aan Jonge Ouders

We hebben ook digitale newsletters, onze NieuwsBrieven aan Jonge Ouders. Ben je daarop ingeschreven dan ontvang je elke maand, exact op de dag dat je kindje een maand ouder wordt, nog meer interessante tips en actuele artikels in je mailbox.

Volg de Gezinsbond ook op FacebookTwitter en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en activiteiten. Lid worden van de Gezinsbond kan hier.