De Gezinsbond is er voor alle gezinnen, we durven zelfs stellen dat de Gezinsbond gezinnen goed gezind is! Om de gezinnen nog beter te kunnen informeren, hebben we in 2017 een nieuw lid toegevoegd aan ons gezin: het contentplatform www.goedgezind.be.

Eindelijk een website die leuke nieuwtjes over gezin en opvoeding combineert met de standpunten van onze studiedienst, advies van de juristen en tips van onze experts!

Zoals:

  • Checklist zwangerschap en geboorte
  • Standpunt geboorteverlof (ook voor zelfstandigen)
  • Help, de kinderen maken wéér ruzie!
  • Bespaartips voor de diepvries
  • Wat alleenstaanden als de beste kunnen
  • Wanneer is mijn peuter rijp om zindelijk te worden
  • … en nog veel meer!

Doelgroepgerichte aanpak

De artikels worden opgedeeld volgens leeftijd van de kinderen. Een slaapprobleem bij een baby is nu eenmaal niet hetzelfde als bij een kleuter of een tiener! Op die manier zullen we meer specifiek advies kunnen geven en vind je dus gemakkelijker wat je zoekt. Er wordt speciaal aandacht geschonken aan algemeen gezinsnieuws en gezinspolitiek, wat de expertise van de studiegroep en juristen bundelt.  Daarnaast vergeten we ook de groep 55-plussers met kinderen die (bijna) het huis uit zijn en/of die kleinkinderen hebben.

Experts en printmedia

Onze magazines Brieven aan Jonge Ouders, BOTsing en de gezinskrant De Bond zijn natuurlijk dankbare bronnen voor artikels en informatie. Er zullen artikels worden geselecteerd om de site te verrijken en de expertise, werking en belangenverdediging duidelijk te maken aan het grote publiek. Deze expertise is opgebouwd door ons jarenlange werk voor en met gezinnen.

Ook onze opiniestukken en de standpunten waar we voor staan én voor pleiten bij de beleidsmakers komen aan bod. Daarnaast zullen ook nieuwe artikels gemaakt worden, gelinkt aan actualiteit of die de opvoeding kunnen ondersteunen, telkens met het gezin als uitgangspunt.

Kortom, alles wat gezinnen nodig hebben. Want wij zijn gezinnen goed gezind!

Vragen?

Heb je vragen, een opmerking of een opvoedingsbehoefte? Jouw mail is welkom op goedgezind@gezinsbond.be!

Interesse om lid te worden van de Gezinsbond? Klik hier.