Goedgezind.be is het contentplatform van en door de Gezinsbond. Om mama’s, papa’s, oma’s en opa’s nog beter te kunnen informeren en adviseren, hebben we deze website opgericht. Goedgezind.be combineert leuke nieuwtjes over gezin en opvoeding met de standpunten van onze studiedienst, advies van de juristen, leuke activiteiten (mét korting voor leden) en tips van onze experts!

Wat kan je lezen op goedgezind.be?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg dan zeker ook de Facebookpagina!

Doelgroepgerichte aanpak

De artikels worden opgedeeld voor verschillende doelgroepen, namelijk: leeftijd van de kinderen. Een slaapprobleem bij een baby is nu eenmaal niet hetzelfde als bij een kleuter of een tiener! Op die manier zullen we meer specifiek advies kunnen geven en vind je dus gemakkelijker wat je zoekt.

Er wordt speciaal aandacht geschonken aan algemeen gezinsnieuws en gezinspolitiek, wat de expertise van de studiegroep en juristen bundelt. Daarnaast vergeten we ook de groep 55-plussers met kinderen die (bijna) het huis uit zijn en/of die kleinkinderen hebben niet.

Experts en printmedia

Onze magazines Brieven aan Jonge Ouders, BOTsing en de gezinskrant De Bond zijn natuurlijk dankbare bronnen voor artikels en informatie. Er zullen artikels worden geselecteerd om de site te verrijken en de expertise, werking en belangenverdediging duidelijk te maken aan het grote publiek. Deze expertise is opgebouwd door ons jarenlange werk voor en met gezinnen.

Ook onze opiniestukken en de standpunten waar we voor staan én voor pleiten bij de beleidsmakers komen aan bod. Daarnaast zullen ook nieuwe artikels gemaakt worden, gelinkt aan actualiteit of die de opvoeding kunnen ondersteunen, telkens met het gezin als uitgangspunt.

Kortom, alles wat gezinnen nodig hebben. Want wij zijn gezinnen goed gezind!

Vragen?

Heb je vragen, een opmerking of een opvoedingsbehoefte? Jouw mail is welkom op goedgezind@gezinsbond.be!

Interesse om lid te worden van de Gezinsbond? Klik hier.