Vijf goede redenen om lid te worden van de Gezinsbond:

  1. We geven jouw gezin een stem in het beleid! Elke dag opnieuw zetten we ons in voor een beleid dat rekening houdt met de noden van gezinnen en kinderen.
  2. Je beleeft unieke familiemomenten! Onze vrijwilligers organiseren tal van ontmoetingsmomenten, ook in jouw buurt. Zo beleven jij en je familie een leuke tijd en ontmoet je ook andere ouders uit de buurt.
  3. Je krijgt tips en advies over opvoeding. Elke maand ontvang je ons ledenmagazine De Bond vol interessante artikels, tips en weetjes en herkenbare verhalen. Ook online, in webinars en podcasts vind je info en advies van opvoedingsexperts, op maat van je gezin.
  4. Je bespaart op tal van gezinsuitgaven! Met je lidkaart spaar je korting bij bijna 2.000 handelaars en op uitstapjes. Ook bij jou in de buurt!
  5. Je vindt een betrouwbare babysit! Als lid vind je snel en eenvoudig een babysit via onze voordelige en betrouwbare kinderoppasdienst.

Proef zes maanden gratis van al onze ledenvoordelen.

Met een proeflidmaatschap kan je gezin zes maanden lang gratis proeven van het volledige aanbod van de Gezinsbond.
Was je gezin nog niet eerder lid van de Gezinsbond? Vraag dan een gratis proeflidmaatschap* aan.

Was je eerder al lid? Dan kan je hele gezin voor 49 euro opnieuw lid worden van onze organisatie. Klik hier voor een betalend lidmaatschap.

*Voor gezinnen die nog niet eerder betalend lid waren of geen gratis lidmaatschap hadden na 1 juli 2022. Ook voor nieuwe vrijwilligers die nog niet eerder lid waren.

Schrijf je hier in

Vul het formulier in door je gegevens aan te vullen.
* verplichte velden.

Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

In te vullen als je een partner hebt die onder hetzelfde dak woont


+ kind toevoegen