Ben je ouder van een of meerdere kinderen tussen 0 en 14 jaar? Dan zoeken wij jou! De komende weken gaan we tijdens verschillende Gezinskabinetten op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen waar jij als gezin op botst. Ga je mee op zoek?

De afgelopen maanden deelden duizenden gezinnen hun verhalen en voorstellen over hoe zij beter kunnen ondersteund worden. We analyseerden alle inbreng en gingen op zoek naar terugkerende uitdagingen en verhalen. Op basis daarvan gaan we graag samen met jullie, de gezinnen, in gesprek tijdens een live of online Gezinskabinet.

4x een Gezinskabinet

Gezinskabinet Gezinsbond logo

We organiseren hiervoor in mei en juni 3 live Gezinskabinetten en 1 online Gezinskabinet waar we met een grote groep ouders aan de slag gaan. Het doel van deze avonden? Samen zoeken naar oplossingen om gezinnen beter te ondersteunen. De Gezinsbond en het Kenniscentrum Gezinswetenschappen Odisee gaan dan met deze sterke voorstellen naar de nieuw verkozen besturen.

Dus… Ben je ouder van kind(eren) tussen 0 en 14 jaar? Dan geven we jou graag het woord. Er is geen speciale kennis nodig, enkel jouw persoonlijke ervaring. Je kiest zelf welke moment jou het beste past. We starten telkens om 19u.

  • Maandag 27 mei van 19:00 tot 21:30: Casino Beringen (Foyer)
  • Donderdag 30 mei van 19:00 tot 21:30: CC Nova De Poort in Wetteren (Vergaderlokaal 3)
  • Dinsdag 4 juni van 19:00 tot 21:30: GC ’t Gasthuis in Wijnegem (Conferentiezaal)
  • Dinsdag 11 juni van 20:00 tot 21:30: ONLINE Gezinskabinet

Schrijf je hier in voor een Gezinskabinet. We contacteren je daarna persoonlijk met alle praktische informatie.

Volg de Gezinsbond ook op FacebookTwitter en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en activiteiten. Lid worden van de Gezinsbond kan hier.

 

Gepubliceerd op: 29/04/2024, laatste update op: 21/05/2024

Tags: