Dit jaar staat De Warmste Week volledig in het teken van opgroeien zonder zorgen. Want iedereen verdient een warme jeugd en alle kansen om zich te ontplooien en zonder zorgen te kunnen spelen, ravotten, puberen en lachen. Wat ook in Vlaanderen jammer genoeg niet vanzelfsprekend is. Daarom steunt de Gezinsbond graag de 287 projecten van De Warmste Week 2023.

Gezinsbond en tal van lokale afdelingen laten zich van hun warmste kant zien

Opgroeien zonder zorgen. Of op zijn minst een plek hebben waar je met je zorgen terechtkan. Goed omringd zijn als kind in een gezin en de steun van een breder netwerk kunnen ervaren. Een warme jeugd en alle kansen om te ontplooien: dat verdient elk kind en elke jongere. De Gezinsbond zet zich daar elke dag voor in.

Daarom bundelen we samen met onze lokale afdelingen de krachten om geld in te zamelen voor de 287 projecten van De Warmste Week. Zo steunen we ook projecten bij jou in de buurt.

Maak jij mee het verschil?

Warme oproep: steun De Warmste Week en laat kinderen opgroeien zonder zorgenSamen gaan we voor opgroeien zonder zorgen! Steun De Warmste Week met de Gezinsbond en stort een vrije bijdrage via deze link of de QR-code. Enkel op deze manier krijg je vanaf 40 euro een fiscaal attest.

Of stort je vrije bijdrage op BE94 4350 3065 5114 t.a.v. Gezinsbond* vzw met de vermelding ‘warmste week’.

Kies mee het Gezinsbondlied!

Tijdens de actieweek van De Warmste Week mochten voorzitter Ivo Mechels en vrijwilliger Jessica een cheque van 4500 euro in het actiedorp in Brugge overhandigen. Dat is een voorlopig bedrag want er lopen nog verschillende acties van lokale afdelingen. Het filmpje kan je hier bekijken.

*Het ingezamelde geld wordt integraal doorgestort bij de afloopweek van de campagne, die plaatsvindt van 18 t.e.m. 24 december 2023.

Volg de Gezinsbond ook op FacebookTwitter en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en activiteiten. Lid worden van de Gezinsbond kan hier.

Gepubliceerd op: 16/10/2023, laatste update op: 09/01/2024