Met een beetje geluk kan je tijdens de paasvakantie lekker genieten buiten. Frisse lucht! De eerste zonnestralen. Ravotten! En natuurlijk: een eerste ijsje!

Spelen kan natuurlijk overal: in de tuin, op de stoep of een speelpleintje in de buurt. Toch liever een gezinsuitstapje? Hier kan je gezellig samen buiten genieten tijdens de paasvakantie.

1) Paaseieren rapen

Je hoeft niet altijd ver te lopen: vele Gezinsbondafdelingen organiseren een paasbrunch, paaseierenraap of bloemschikken. Bekijk het aanbod in je buurt hier.

2) Circus spelen

Spelen in een circusthema, dat kan bij onze nieuwe spaarpartner De Sierk in De Haan. Jongleren, éénwielers, trapezes, touwenparcours of de clown uithangen: je kleine aapjes kunnen zich hier wel vermaken.

Korting voor leden van de Gezinsbond: 2 euro spaarkorting.

3) Dieren kijken

Dierenliefhebbers in huis? Dan kan je, mét fikse korting, naar onze nieuwe spaarpartner de Olmense Zoo. Dat krijgen leden van de Gezinsbond 15 procent spaarkorting.

De Zoo van Antwerpen, Planckendael of het Serpentarium zijn natuurlijk ook een optie. Extra voordelig tijdens de paasvakantie want dan krijg je 15 procent rechtstreekse korting én 10 procent spaarkorting.

4) Buiten ravotten

Een buitenspeeltuin of een speelbos zijn de ideale omgevingen om de kids na een lange winter in los te laten en te ravotten. Een lijstje van leuke buitenspeeltuinen vind je hier. En als het echt warm is, is een waterspeeltuin misschien ook wel een goed idee.

5) De fiets op

Een fietstochtje in de buurt is ook een heerlijke manier om sportief buiten te zijn.

TIP! Heb je een account op Familie Fit, dan verdien je extra beweegpunten!

> Hoe krijg ik mijn kind aan het wandelen?

Help, het regent

Geen nood: als het regent tijdens de paasvakantie, dan kan je hier heen!

KLIK HIER voor alle uitstapjes met korting van de Gezinsbond

Meer gezellig uitjes kennen? Volg onze laatste updates via Facebook en Twitter of schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Als lid van de Gezinsbond geniet je van kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Check hier al onze ledenvoordelen en word één van ons.

Tags: , , ,