array(8) { ["_panda_cmb2_category_order"]=> array(1) { [0]=> string(2) "15" } ["_panda_cmb2_category_color"]=> array(1) { [0]=> string(7) "#9241e2" } ["_panda_cmb2_category_image_id"]=> array(1) { [0]=> string(3) "712" } ["_panda_cmb2_category_image"]=> array(1) { [0]=> string(72) "https://www.goedgezind.be/app/uploads/peuter-kleuter-cover-507632186.jpg" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_cover_id"]=> array(1) { [0]=> string(4) "7573" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_cover"]=> array(1) { [0]=> string(61) "https://www.goedgezind.be/app/uploads/2018BJOKleutercover.jpg" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_magazine"]=> array(1) { [0]=> string(24) "Brieven aan Jonge Ouders" } ["_panda_cmb2_category_poweredby_content"]=> array(1) { [0]=> string(320) "Brieven aan Jonge Ouders is een gratis tijdschrift van de Gezinsbond voor alle ouders van een baby, peuter of kleuter. Jij kan dit magazine ook ontvangen door je gegevens door te geven." } }

Zomervakantie, dat is genieten van het mooie weer. En hoe kan je dat beter doen dan eropuit te trekken met het hele gezin.

Geen inspiratie voor een uitstapje met de kinderen tijdens de zomervakantie? Wij hebben enkele tips voor jou! Als lid van de Gezinsbond krijg je bovendien spaarkorting op iedere activiteit.

Nog geen lid? Sluit je hier snel aan!

1. Hidrodoe

Wat is een zomervakantie zonder leuke waterspelletjes? Een uitstap naar Hidrodoe is dan ook een supergoed idee. Je speelt er niet alleen met water maar ontdekt er ook nieuwe waterweetjes. Tijdens de zomermaanden pakt Hidrodoe uit met een heus doolhof in de achtertuin. Dus zeker de moeite waard!

Klik hier voor meer informatie en jouw ledenvoordeel.

2. Suikerrock familiedag

Genieten van de zon en tegelijk luisteren naar schitterende muzikale acts samen met het hele gezin? Het kan op 29 juli tijdens de Family Day van Suikerrock!

De Family tickets zijn exclusief voor leden van de Gezinsbond. En ja, daar hoort ook spaarkorting bij.

3. Hengelhoef

Vakantiepark Hengelhoef is zeker een uitstapje met de kinderen waard. Waterratten vinden er hun gading in het subtropisch zwemparadijs en in het subtropisch zwemparadijs of in de waterplas met uitgestrekt zandstrand.

Kijk op de pagina van ledenvoordelen voor meer info.

4. KID Rock familiedag

Nachtwacht, Bumba, Maureen( Helden), Paw Patrol … Allemaal zijn ze van de partij op de familiedag van KID Rock. Op het festivalterrein kunnen de kinderen zich uitleven op tal van attracties. Voor de allerkleinsten is er een apart kleuterdorp met een eigen podium en randanimatie zodat ook zij ongestoord en veilig kunnen meerocken.

Klik hier om je tickets met spaarkorting te bestellen.

5. Neeltje Jans

Bij Deltapark Neeltje Jans kom je meer te weten over de wereldberoemde Deltawerken, de watersnoodramp van 1953 en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. Maar je kan er ook het grootste aquarium van Zeeland bewonderen of genieten van de spectaculaire zeehonden- een zeeleeuwenshows.

Op zoek naar verkoeling? Dan kan je je uitleven in het waterpark met een glijbaan van wel 60 meter.

Lees hier wat je er nog meer kan doen.

6. M-Museum

In de tuin van M-Museum Leuven kan iedereen deze zomer even uitblazen en vrij spelen. Samen musiceren op de muziekmuur, klimmen op de klimmuur of wandelen op het blotevoetenpad: ideaal voor een uitstapje met de kinderen.

Lees hier wat er nog meer te beleven valt en ontdek je ledenvoordeel.

7. Plantentuin Meise

In deze groene oase van maar liefst 92 hectare ontdek je 18.000 soorten planten. Je kinderen kunnen zich uitleven in het speelbos, zich verstoppen in de wilgentunnels of een vlottocht ondernemen over de kasteelvijver.

Meer info vind je hier.

Ga je op vakantie naar zee? Klik dan hier voor leuke activiteiten aan de kust.

Nog niet genoeg inspiratie voor leuke activiteiten? Klik hier voor nog meer zomerse familie-uitstapjes met korting.

Ledenvoordeel

Wil je ook lid worden van de Gezinsbond? Dat kan! De Gezinsbond is er voor elk gezin, groot of klein. Naast deze voordelen, kan je ook terecht bij diensten als sociaal-juridisch advies, consumentenadvies of de energieconsulent. De studiedienst verdedigt de belangen van alle gezinnen bij politici via de gezinspolitieke werking.
PS Volg ons ook via Facebook of Twitter!

Tags: , , , ,