Een eerste zwangerschap versus de volgende... je weet wel dat niet elke zwangerschap dezelfde is, maar één factor maakt alles anders: andere kinderen!

Eerste zwangerschap

 

Bij een eerste zwangerschap is alles speciaal en dat toont zich in alles. Zo wordt de grootte van de buik nauwgezet bijgehouden, net als je gewicht. Je weet op elk moment perfect hoe groot de baby is (avocado!) en wat hij of zij al kan waarnemen in de buik.

Bij een eerste kind heb je iets meer tijd en dat bewijst zich vooral in de voorbereiding. De kinderkamer, een geboorteplan, de kleertjes… alles pico bello in orde. En dat eten? Dat wordt nauwgezet in het oog gehouden!

 

En bij de volgende?

 

Bij de volgende… euh, tjah, dan loopt het al eens anders. Je hebt wat ervaring, je weet wat je wil (of niet nodig hebt) en vooral… toch iets minder tijd. Kijk zelf maar naar onderstaande video!

En er zijn ook andere reden waarom een tweede zwangerschap anders is dan een eerste.

Herkenbaar?

Ben jij zwanger?
 Goed nieuws! Wie zwanger is, krijgt ‘Brieven aan jonge ouders’ twee jaar lang gratis. Je kan het verwachtingsnummer aanvragen of ons het geboortekaartje sturen en wij brengen alles in orde.
Al bevallen? Dan kan je je hier alsnog inschrijven. 

Volg de laatste updates via Twitter en Facebook. Ook kan je op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief. Schrijf je hier in.

Het is ook interessant om lid te worden van de Gezinsbond. Ontdek de unieke ledenvoordelen hier. 

Gepubliceerd op: 06/10/2017, laatste update op: 31/10/2017

Tags: ,