Zwanger?

Vraag dan hier het gratis zwangerschapsnummer van ‘Brieven aan Jonge Ouders’ aan. Vul je gegevens in en wij sturen je zo snel mogelijk een exemplaar op.

Alles wat je wil weten in het zwangerschapsnummer

In het zwangerschapsnummer van ‘Brieven aan Jonge Ouders’ krijg je een duidelijk antwoord op een heleboel vragen. Het magazine staat vol herkenbare verhalen en boeiende weetjes over emoties, onderzoeken, opvang, bevallen en ouderschap. Zin om nu al wat artikels te lezen? Neem dan een kijkje bij de zwangerschapsartikels op onze website.

PS Professionals (dokters, vroedvrouwen, kinesisten,…) kunnen hier een gratis voorraad bestellen.

Ook na de geboorte zijn we er voor je

Na de geboorte krijg je ons mooie magazine ‘Brieven aan Jonge Ouders‘ in de bus, als je ons op tijd jouw gegevens doorgeeft. Deze magazines staan propvol bruikbare info over de ontwikkeling van je baby, maand per maand afgestemd op de leeftijd van je kindje. Of het nu je eerste kindje is, of je tweede, derde, vierde… of je hebt er eentje geadopteerd: iedereen kan de gratis reeks aanvragen.

We wensen je een zalige zwangerschap, een vlotte bevalling, een wolk van een baby en een fantastisch mooi gezinsleven!

Zwangerschapsnummer

Proficiat met je zwangerschap!

Kies minstens 1 optie
Gelieve alle verplichte velden in te vullen.
Gegevens

Gezinsbond vzw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet-levering, problemen bij levering of beschadiging van dit eenmalige magazine.

Bedankt

We hebben jouw inschrijving goed ontvangen.

terug naar formulier