Grootouders zijn al langer de opvang van dienst tijdens de vakantieperiode. Maar actief als de oma's en opa's zijn, blijven ze niet meer gewoon thuis met de kinderen.

Nee, ze trekken erop uit. Met opa en oma op vakantie is de manier om een goede band op te bouwen met de kleinkinderen én ze bezig te houden. Bij Gezinssport Vlaanderen kan je een vakantie boeken die gemaakt is voor actieve grootouders en kleinkinderen. Alles wordt geregeld en georganiseerd, het enige wat jij nog moet doen is genieten!

Programma

Tijdens deze actieve vakantie aan zee bieden we jou en je kleinkind(eren) een afwisselend programma van sport en spel. Strand- en waterspelletjes, duinenzoektocht, vliegeren, garnaaltjes vissen, zandkastelen bouwen, go-cart rijden en natuurlijk: ijsjes eten! Dit alles wordt in goede banen geleid door ervaren en enthousiaste begeleiders van Gezinssport Vlaanderen.

Slecht weer aan zee? Geen probleem: dan verhuizen we naar de sporthal of duiken we in het zwembad van het hotel.

Waar gaan deze vakanties door? Drie vakanties gaan door in Oostende (Vayamundo Raversiijde). Ook is er één vakantie voorzien in Vakantiecentrum Reigersnest (Koksijde).

Prijs per persoon (12+): Voor deze vakantie betaal je tussen 375 en 399 euro voor leden van de Gezinsbond. Voor baby’s en peuters betaal je 75 euro. Niet-leden van de Gezinsbond betalen 40 euro per persoon extra. Reserveer voor 1 april en profiteer van 25 euro vroegboekkorting per persoon.

Meer informatie over de vakanties vind je hier.

Ga je liever op reis zonder de kleinkinderen? Dat kan ook!

TIP: Wacht niet te lang want deze vakanties zijn ook dit jaar enorm populair!

Een echte aanrader voor alle opa’s en oma’s om op een plezante en actieve manier met de kleinkinderen bezig te zijn tijdens de vakantie.
-Familie Oosterlinck

Actief met de hele familie

Gezinssport Vlaanderen is de sportdienst van de Gezinsbond. Het hele jaar door organiseren afdelingen sportieve activiteiten voor jong en oud. Een overzicht vind je op de website of in de brochure.

 

Blijf op de hoogte van leuke vakanties en artikels via de Facebookpagina van de Gezinsbond of Gezinssport Vlaanderen.

 

vakantie met oma en opa
Gepubliceerd op: 14/02/2019, laatste update op: 27/02/2019

Tags: , , ,